Donaris 930 x 122

cutremure

VAL DE CUTREMURE AZI ÎN ZONA SEISMICĂ DE FOC A ȚĂRII

Val de cutremure azi în zona seismică de foc a țării. Nu mai puțin de patru cutremure au avut loc astăzi până la această oră în zona seismică Vrancea, în județul Vrancea.

Citiți și: Două cutremure azi în zona de „foc” a țării!

Toate, de mică magnitudine, potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Primele două au măsurat fiecare 2.4 grade pe scara Richter. Primul s-a produs la ora 1:46 noaptea, la o adâncime de 76 de kilometri, iar al doilea, la 3:29, la o adâncime de 90 de kilometri.

Citiți și: Alte două cutremure au zguduit România!

În cursul dimineții au urmat alte două cutremure. La ora 10:03, la o adâncime de 74 de kilometri, a avut loc un seism de 2.5 grade pe scara Richter. A fost urmat de un altul, la puțin timp după aceea, la ora 10:33, la o adâncime de 128 de kilometri. A măsurat 2.9 grade pe Richter.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90