Donaris 930 x 122

fotovoltaice

Vrei panouri solare? Casa Verde Fotovoltaice aduce mari oferte peste câteva zile

Vești bune pentru românii care doresc panouri solare cu sprijin financiar de la stat. Acum se pot înscrie în programul Casa Verde Fotovoltaice până pe 26 iunie. Anunțat inițial pentru data de 5 mai, Casa Verde Fotovoltaice va începe cu o mică întârziere, mai exact programul va fi demarat pe 19 mai.

Citiți și: Românii primesc zeci de mii de euro pentru a face acest lucru!

Înscrierea în aplicația Casa Verde Fotovoltaice este foarte simplă și poate fi făcută ușor si de persoanele fizice. Este necesar un număr redus de documente. Nu este nevoie de liste pentru potențialii beneficiari, aceștia putând alege instalatorii după înscriere.

2023 aduce o noutate: înscrierea etapizată în programul pentru panouri solare

Locuitorii fiecărei regiuni vor avea la dispoziție 3 zile pentru depunerea documentelor. Prima regiune cu drept de înscriere este Bucureşti – Ilfov, iar ultima va fi regiunea de Vest (județele Arad, Hunedoara, Caraş Severin şi Timiş).

Citiți și: Pericol major de accidente!
panouri solare

panouri solare

75.000 de finanțări pentru 75.000 de gospodării

„Procesul este complet digitalizat, totul se încarcă online, reducem astfel birocrația. Sunt 250 de companii înscrise în program, interesul din partea companiilor este uriaș. (…). Avem un buget fără precedent, de 2 miliarde de lei. Asta permite alocarea de 75.000 de finanțări pentru 75.000 de gospodării. Asigurăm finanțare pentru asociațiile și ONG-urile care prestează servicii sociale. Anul acesta, sunt acceptate pentru finanțare și parohiile. În zilele lucrătoare, platforma este închisă. (…). Platforma este închisă în zilele nelucrătoare”, a declarat Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, citat de TVR.

Cartea de identitate și extrasul de carte funciară sunt cele două documente cu care se poate încărca orice cerere de finanțare. Solicitantul trebuie să demonstreze că nu are datorii la bugetul local și la bugetul de stat.

Anul trecut, Administraţia Fondului pentru Mediu a semnat peste 40.000 de contracte în cadrul acestui program.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90