930×122 CAPRA 5

ionica

PANOURILE SOLARE APRIND SPIRITELE

După cum v-am informat, Consiliul Local a prevăzut în bugetul Piteștiului pentru anul în curs suma de 3.500.000 de lei pentru montarea de panouri solare pe mai multe centrale termice de cartier.

Citiți și: Românii primesc zeci de mii de euro pentru a face acest lucru!

Cu ajutorul acestora ar urma să fie produsă pe timp de vară apă caldă pentru apartamentele racordate la sistemul centralizat, dar mai ales pentru şcoli. Furnizorul, Termo Calor Confort, societate a municipalității, mizează astfel pe realizarea de economii la gaze.

Există, însă, voci care afirmă că o astfel de soluţie nu este tocmai fezabilă, deoarece multe centrale termice de cartier se află între blocuri şi nu ar avea parte de… soare. Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, insistă și spune că trebuie făcut un studiu tehnic în acest sens, ale cărui rezultate să arate limpede dacă investiția ar conduce sau nu la economii.

Citiți și: Pericol major de accidente!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3