930 x122 grota rece

Curte Apel

EXCLUSIV! IONICĂ AR PUTEA PIERDE MANDATUL DE PRIMAR!

Exclusiv! Ionică ar putea pierde mandatul de primar! Decizie şoc astăzi a Curţii de Apel Piteşti în privinţa primarului Piteştiului, Cornel Ionică!

Citiți și: Pitești. Primarul Gentea, 2 ani de mandat!

Astfel, magistraţii Curţii de Apel au decis să respingă contestaţia formulată de Cornel Ionică pentru respingerea unui raport al Agenţiei Naţionale de Integritate în care fusese declarat incompatibil cu funcţiile publice. ANI l-a declarat în conflict de interese pe Ionică deoarece acesta a votat la un moment dat, când era viceprimar şi consilier local, în favoarea unui contract de publicitate stradală care îl viza pe ginerele său.

Ionică are drept de recurs în 15 zile. Dacă şi recursul va fi respins, Ionică ar putea să îşi piardă mandatul de primar, iar în Piteşti ar putea fi organizate noi alegeri. Cornel Ionică a mai avut două procese cu ANI, ambele câştigate de actualul primar al Piteştiului.

Citiți și: LUCREȚIU TUDOR A PĂRĂSIT FUNCȚIA DE DIRECTOR

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3