930×122 CAPRA 5

colegiul vlaicu voda

ZECI DE ELEVI ȘI PROFESORI DE LA „VLAICU VODĂ”, ÎN VIZITĂ LA PALATUL PARLAMENTULUI

Un grup de 70 de elevi şi profesori de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş au vizitat astăzi Palatul Parlamentului din București. Vizita a avut loc la inițiativa deputatului PSD Mircea Drăghici.

Citiți și: Argeș. Vizită fulger de la cel mai înalt nivel!

Alături de elevii argeșeni s-au aflat tineri din Polonia, Norvegia, Olanda și Italia, implicaţi într-un proiect de schimb de experienţă. Grupul a făcut un tur al celor mai importante săli din Parlamentul României.

“În primul rând vreau să felicit Colegiul Naţional Vlaicu Vodă pentru iniţiativa derulării acestui proiect internaţional, proiect care le oferă participanţilor posibilitatea de a se dezvolta profesional şi personal. Prin intermediul acestuia elevii români şi străini au ocazia de a cunoaşte tradiţiile şi frumuseţea judeţului Argeş. Am răspuns cu mare bucurie la solicitarea tinerilor de a vizita Palatul Parlamentului pentru că acest schimb de experienţă multicultural are valoare educativă, nu doar turistică. Este important că tinerii îşi doresc să vadă unde şi cum îşi desfăşoară activitatea parlamentarii români”, declară Mircea Drăghici. Deputatul afirmă că va continua să susţină proiecte şi iniţiative care au ca scop dezvoltarea profesională şi personală a tinerilor și să organizeze periodic astfel de vizite pentru elevii din colegiul pe care îl reprezintă, respectiv Curtea de Argeș.

Citiți și: Vestea zilei! Noua lege a salarizării unitare va fi depusă în Parlament la 1 septembrie

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90