930 x122 grota rece

draghici

Drăghici i-a dat în primire la DNA pe Dragnea și pe fosta sa iubită, Irina

Drăghici i-a dat în primire la DNA pe Dragnea și pe fosta sa iubită, Irina.

Citiți și: Liviu Dragnea a primit aviz favorabil pentru liberare!

Dosarul cheltuielilor PSD: Aeronava privată cu care Liviu Dragnea și Irina au plecat spre Maldive, decontată din subvenția de la stat / Avioanele private cu care Dragnea s-a întors din Estonia și a plecat în Israel, costuri dublate plătite și de Parlament, și de PSD.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, iubita lui de la acea vreme, Irina Tănase, și o prietenă a acesteia din școala generală, Sânziana-Mădălina Hristache, ar fi plecat spre Maldive, via Sofia, în ianuarie 2019, cu o aeronavă privată plătită din subvenția primită de PSD de la stat – se arată în dosarul cu acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de fostul trezorier PSD Mircea Drăghici cu procurorii DNA.

Citiți și: BULETINELE DE VOT PENTRU DRAGNEA AU AJUNS ÎN ARGEŞ

Fostul lider PSD s-ar fi întors, împreună cu Călin Popescu Tăriceanu și Gabriel Vlase (actualul șef SIE) dintr-o vizită din Estonia, în aprilie 2018, cu un avion privat plătit de PSD din subvenția de la stat, deși aveau bilete de avion de linie achitate de Parlament.

A doua zi, Dragnea ar fi plecat cu consilierul lui, Paul Ionescu, în vizită în Israel tot cu un avion privat plătit de PSD din subvenția de la stat, deși transportul era achitat de Camera Deputaților. În plus, PSD ar fi decontat sume umflate, se arată în documentele DNA.

Dosarul se află la Tribunalul București și a fost consultat de G4media.ro și Știrile TVR în baza legii 544/2001.

Pe 29 iunie 2022, fostul trezorier PSD Mircea Drăghici și-a recunoscut faptele de deturnare și delapidare, a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA și a acceptat o pedeapsă de 6 ani de detenție.

Drăghici e deja în pușcărie ca urmare a condamnării la 5 ani de închisoare într-un prim dosar privind cheltuielile făcute din subvenția primită de PSD de la stat. Acordul de recunoaștere din al doilea dosar a fost trimis pe masa unui judecător pentru confirmare, a avut termen pe 22 iulie 2022 și are pronunțarea pe 26 iulie 2022.

Sursă: G4media.ro

Toată știrea, AICI

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • rodica S spune:

    PSD partidul coruptilor cu exponentii lor principali Liviu Dragnea sef PSD pe tara si Draghici psd-ist din Arges. Ce prostovan, isi lua soacra cu el in vacanta. Ar fi de ras daca nu ar fi de plans. ro

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90