EcoMoto 930×122

dragnea

BOSQUITO ŞI ANDREEA BĂLAN VOR CÂNTA LA SIMFONIE

Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a anunţat astăzi, în conferinţă de presă, că la ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor vor participa 160 de agenţi economici din toată ţara. Sâmbătă, 12 aprilie, la ora 19, în Piaţa Primăriei va începe un spectacol de muzică tânără, urmat de un foc de artificii. Pe scena din Piaţa Primăriei vor urca trupa Bosquito şi artiştii Matteo şi Andreea Bălan. În cele trei zile de Simfonie (11-13 aprilie) în centrul Piteştiului vor fi şi spectacole de muzică populară.

Citiți și: Ceva nemaivăzut în România a apărut la Pitești!

Vicepremierul Liviu Dragnea va fi cel care va participa din partea Guvernului la deschiderea Simfoniei (vineri, ora 12, la Casa Cărţii).

La ediţia din acest an vor fi prezenți 10 ambasadori, respectiv cei ai Macedoniei, Armeniei, Braziliei, Ucrainei, Olandei, Indoneziei, Poloniei, Serbiei, Belgiei şi Bosniei. Vor ajunge în Piteşti şi delegaţii din oraşele Kragujevac din Serbia, Tynaarlo din Olanda, Ourem din Portugalia, Afyon din Turcia, Lugano din Elveţia, Ozolniesky din Letonia şi Chişinău din Moldova. Nu vor lipsi nici primari şi preşedinţi de consilii judeţene din vecinătatea Argeşului, dar nici europarlamentari. (Foto: Bosquito)

Citiți și: Șoc! Pendiuc scapă de condamnare!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90