Donaris 930 x 122

draghici

Zeci de argeșeni s-au minunat azi cât de mare e Palatul Parlamentului!

Mircea Drăghici, deputat de Argeş şi chestor al Camerei, a fost astăzi gazda unui grup de 50 de argeşeni din oraşul Costeşti care au vizitat Palatul Parlamentului.

Citiți și: Simona Bucura Oprescu, noul ministru al Muncii. Aceasta a depus jurământul

Pe parcursul vizitei, argeşenii au primit informaţii despre cea mai mare clădire din România, despre Instituţia Parlamentului şi despre modul în care se desfăşoară procesul legislativ.

“M-am bucurat să fiu gazda unui grup de cetăţeni din zona Costeşti. Este foarte important să creştem încrederea oamenilor în instituţiile statului şi să le arătăm alegătorilor cum se desfăşoară procedurile legislative. Argeşenii au văzut cu această ocazie clădirea în care ne desfăşurăm activitatea, au vizitat plenul Camerei Deputaţilor, pe cel al Senatului şi cele mai impresionante săli din Palatul Parlamentului”, precizează parlamentarul social-democrat.

Citiți și: Decizie în Parlament: Toți șoferii vor fi obligați să facă asta!

În cei cinci ani de mandat, deputatul de Curtea de Argeş a organizat numeroase vizite la Palatul Parlamentului pentru locuitorii din colegiul său, sute de argeşeni având astfel ocazia să vadă cu ochii lor fosta Casă a Poporului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Gigi spune:

    Noi am fost la Parlament la invitatia domnului Tamaga, dar vad ca pentru foamea de imagine a lui Mircea Draghici nu mai conteaza, face si poze, da si comunicat despre vizita… PENIBIL !!!

  • nicu spune:

    Vad ca acest Gigi se da drept unul din cei care au participat la Bucuresti in vizita la Palatul Parlamentului !!! Dl . deputat Draghici a reusit sa ne invite si sa se ocupe de tot ce a insemnat ( deplasare autocar, intrare la parlament si chiar o masa oferita tuturor participantilor ). Tot respectul nostru pentru dl. Draghici, ii multumim pentru efortul depus !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90