NOR CURIER 930X122

inundatii

ZI DE COȘMAR ÎN ARGEȘ

Zi de coșmar în Argeș. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne-a transmis un bilanț al intervențiilor pe care pompierii le-au avut ieri în județ ca urmare a ploilor abundente.

Citiți și: Bebeluș în stare gravă! Elicopterul a aterizat la stadion

Ora 9:16 – Un echipaj de urgență de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Poiana Lacului, pe DN67B, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil și care, în cădere, a avariat ușor un autoturism.

Ora 11:48 – Intervenție a unui echipaj cu o motopompă în comuna Bradu, în satul Geamăna, pentru evacuarea dintr-o bucătărie de vară a apei acumulată în urma precipitațiilor. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 2 mc de apă.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Ora 11:49 – Două echipaje cu două motopompe de mare capacitate au intervenit tot în comuna Bradu, pe strada Livezilor, pentru evacuarea din 8 curți a apei acumulată din cauza ploilor abundente. S-a acționat împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate și s-au evacuat aproximativ 1.000 de mc de apă.

Ora 11:57 – Pompierii au acționat cu o motopompă la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești pentru evacuarea din subsol a apei acumulată în urma precipitațiilor. S-au evacuat circa 60 de mc de apă. Amănunte și imagini, AICI.

Ora 13:32 – Un echipaj de urgență de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe bulevardul Eroilor pentru degajarea unui copac rupt de vijelie, care bloca intrarea în curtea unei societăți comerciale. AICI, amănunte și imagini.

Ora 16:01 – Și în comuna Băbana au fost probleme. Pompierii au acționat pe DJ 703 E pentru degajarea unui copac prăbușit pe carosabil, care, în cădere, a avariat ușor un autoturism și care bloca circulația. S-a acționat împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate pentru tăierea și degajarea copacului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90