930×122 CAPRA 5

star clean

Surpriză în Pitești: Produse inedite la prețuri de neegalat!

Surpriză în Pitești: Produse inedite la prețuri de neegalat!

Citiți și: Pitești: GRATUIT, direct la ușa ta! Produsele pe care toată lumea le cumpără

Pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, vizavi de supermarketul LIDL, a apărut un magazin cu un concept unic în județul Argeș: Star Clean.

Este primul magazin din regiune care oferă detergenți lichizi vrac, marcând un pas important spre inovație și sustenabilitate.

Citiți și: Prețuri care te dau pe spate! Atenție, se termină și nu le mai găsești!

Produse românești 100%

Un aspect demn de remarcat este că toate produsele Star Clean sunt românești 100%, susținând astfel producătorii locali.

Clienții au oportunitatea nu doar de a cumpăra produse de calitate pentru curățenie și igienizare, ci și de a contribui la economia locală.

Altceva!

Cel mai interesant aspect al Star Clean este modul de vânzare a produselor. Clienții pot veni cu propriile recipiente și să achiziționeze doar cantitatea de detergent de care au nevoie.

Aceasta reduce costurile suplimentare și minimizează deșeurile de ambalaj, fiind un pas înainte în direcția unui consum responsabil și ecologic.

Gama de produse și prețuri

Magazinul oferă o varietate de detergenți de înaltă calitate la prețuri competitive:

-Detergent rufe: 13 LEI/L

-Balsam rufe (5 arome): 10 LEI/L

-Detergent pardoseală: 9 LEI/L

-Detergent vase: 8 LEI/L

-Detartrant (pentru chiuvetă, toaletă și cadă): 11 LEI/L

 

Star Clean este rezultatul inițiativei a doi tineri antreprenori locali. Prin deschiderea acestui magazin, ei și-au propus să ofere locuitorilor din Pitești și din întreg județul Argeș produse de calitate superioară la prețuri accesibile.

Cum funcționează

Procesul de cumpărare este simplu și eficient. Clienții sunt invitați să viziteze magazinul, să aleagă recipientul dorit (fie adus de acasă, fie achiziționat din magazin) și apoi să selecteze produsele necesare.

Organizarea pe categorii facilitează o experiență de cumpărături plăcută și rapidă.

Orar și contact

Star Clean are în plan să introducă un serviciu de livrare la domiciliu gratuit, adăugând astfel un nivel suplimentar de comoditate pentru clienții săi.

Magazinul este deschis de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00. Pentru detalii suplimentare, clienții pot suna la numărul de telefon 0737 913 174.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Marinescu Mariana spune:

    am cumpărat produse sunt de calitate superioara !!
    recomand

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3