930 x122 grota rece

doctor Mihai Cristian Hodorog

Un medic tânăr se alătură echipei de excepție de la Spitalul Mioveni!

Un nou medic va activa în cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni. Este vorba despre dr. Mihai Cristian Hodorog, medic specialist urolog.

Citiți și: Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

Spitalul Orășenesc Mioveni transmite:

Citiți și: Situație halucinantă! Uite medicii, nu-s medicii! Ce se întâmplă cu ATI-ul de la Județean

Dr. Hodorog a terminat Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova. Rezidențiatul l-a urmat în Spitalului Clinic Judetean de Urgentă Craiova, unde a acumulat experiență în gestionarea cazurilor urologice în regim de urgență  și ambulatoriu.

Un sfat important pe care l-ar da pacienţilor este acela de a se hidrata bine, pentru că de acolo vin multe probleme. Să fie atenţi la simptome: dureri lombare, probleme la urinat, dureri si disfunctii ale organelor genitale externe la barbat, pentru că întârzierea diagnosticului duce la complicaţii inevitabile.

Medicul își va desfășura activitatea medicală în Compartimentul Urologie și în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, alături de dr. Gabriel Burtea.

Potrivit conducerii spitalului, dr. Mihai Cristian Hodorog își va începe activitatea la începutul lunii mai.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90