NOR CURIER 930X122

demostene andronescu

UN SUPRAVIEȚUITOR AL IADULUI COMUNIST VINE ÎN PITEȘTI

Un supraviețuitor al iadului comunist vine în Piteşti.

Citiți și: Pitești. Se întâmplă la Închisoarea Pitești!

Mâine, 7 iulie 2018, de la ora 15, Demostene Andronescu, istoric, poet și fost deţinut politic, vine la Memorialul Închisoarea Piteşti (de pe strada Negru Vodă, nr. 30 – foto) pentru a povesti despre cum a reuşit să iasă viu şi lucid din cei 12 ani de închisoare politică la Jilava, Gherla şi Aiud.

Ajuns la venerabila vârstă de 90 de ani, Demostene Andronescu este unul dintre cei mai cunoscuți supraviețuitori ai detenției politice din perioada comunistă. Acesta este şi autorul cărții ,,Reeducarea de la Aiud”, cea mai bună radiografie a perfidei reeducări ideologice din Penitenciarul Aiud, cavoul intelectualității româneşti.

Citiți și: FOSTA ÎNCHISOARE PITEȘTI POATE FI DIN NOU VIZITATĂ

Toți cei interesați sunt invitați să asculte „pe viu” experiențele extreme prin care a trecut Demostene Andronescu. Cei prezenți îi vor putea adresa şi întrebări. Intrarea pentru public este liberă, informează organizatorul evenimentului, Memorialul Închisoarea Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90