Donaris 930 x 122

închisoarea pitești

FOSTA ÎNCHISOARE PITEȘTI POATE FI DIN NOU VIZITATĂ

Închisoarea Pitești, fosta temniță cunoscută pe plan mondial pentru ororile  comise în cadrul a ceea ce a însemnat Fenomenul Pitești (o formă de tortură fizică și psihologică repetată, aplicată studenților anticomuniști între 1949-1951, numită de Aleksandr Soljenițîn, laureat al premiului Nobel și supraviețuitor al gulagului rusesc, “cea mai mare barbarie a lumii contemporane”) poate fi din nou vizitată.

Citiți și: Gigantul Sephora, postare scandaloasă despre Pitești!

„Vă așteptăm în vizită de joi, 11 iunie 2020, după următorul orar, fără a fi necesară programarea prealabilă:
Joi – marți (miercuri închis)
11:00 – 14:00
14:00 – 15:00 (pauză de curățenie)
15:00 – 18:00
Nu se percep taxe de intrare, dar donațiile sunt binevenite.

Copiii sub 12 ani nu pot participa la vizite din cauza violenței subiectului.

Citiți și: Festivitate solemnă la Închisoarea Pitești

În această perioadă nu se vor face tururi ghidate pentru grupuri mai mari de cinci persoane. Pentru a programa un tur ghidat (grupuri de cinci sau mai multe persoane) sau pentru detalii legate de vizită, puteți suna la numărul de telefon 0734 365 102 sau  puteți trimite solicitarea prin email: contact@inchisoareapitesti.org.
Pentru a programa un tur ghidat puteți folosi direct formularul de pe pagina  web:
http://www.pitestiprison.org/mip–viziteaza.html

De asemenea, a fost prelungit termenul pentru expoziția BINOM+1: Fenomenul Pitești 49/89/19, expusă la Memorialul Închisoarea Pitești. Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3