Donaris 930 x 122

închisoarea pitești

Pitești. Se întâmplă la Închisoarea Pitești!

Pitești. Se întâmplă la Închisoarea Pitești!

Citiți și: Gigantul Sephora, postare scandaloasă despre Pitești!

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie a.c. se organizează cea de-a XXIII-a ediție a Simpozionului Internațional ,,Experimentul Pitești – Reeducare prin tortură”.

Memorialul Închisoarea Pitești va fi gazdă pentru un eveniment comemorativ ce va fi urmat de conferințe susținută de personalități istorice, oameni de cultură și supraviețuitori ai detenției din perioada comunismului.

Citiți și: Festivitate solemnă la Închisoarea Pitești

,,Simpozion Internațional <Experimentul Pitești – Reeducarea prin tortură>, ediția a XXIII-a!

Fundația Culturală <Memoria> – filiala Argeș, alături de alte instituții de cultură din țară și cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, organizează cea de-a XXIII-a ediție a Simpozionului Internațional <Experimentul Pitești – Reeducarea prin tortură>, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2023.

Pitești. Se întâmplă la Închisoarea Pitești!

Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc vineri, 29 septembrie, în sala de spectacole a Filarmonicii Pitești, între orele 10:00 și 12:30.

Simpozionul va continua cu un eveniment comemorativ desfășurat în incinta Memorialului Închisoarea Pitești, urmat de seria conferințelor ce vor fi susținute de către istorici, oameni de cultură și supraviețuitori ai sistemului de detenție politică din perioada comunismului.”, transmite municipalitatea.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3