Donaris 930 x 122

închisoarea pitești

ARESTATĂ DE COMUNIȘTI LA VÂRSTA DE 15 ANI. POVESTEA EI, LA ÎNCHISOAREA PITEȘTI

Primăria Pitești informează că joi, 15 octombrie 2020, Memorialul Închisoarea Pitești este gazda unui eveniment special.

Citiți și: Gigantul Sephora, postare scandaloasă despre Pitești!

„De la ora 18:00, Nina Moica, arestată de comuniști la 15 ani, este invitată să ne vorbească despre experiența detenției din perioada comunistă, despre cum a reușit o adolescentă să reziste în închisoare și despre viața de după eliberare.

Va urma un moment dedicat poeziei detenției în care recită Theodor Dumbravă, pe fundalul unui soundscape de Andrei Bălan și Dan Adrian Ionescu. Evenimentul se încheie cu un performance de Andrei Mușat, centrat pe memoria istoriei recente.

Citiți și: Festivitate solemnă la Închisoarea Pitești

Doritorii pot vizita Memorialul după eveniment, până la ora 20:00, respectând condițiile de distanțare și utilizare a măștii de protecție.

Evenimentul se va desfășura în aer liber, iar participarea este gratuită și nu necesită programare”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90