930 x122 grota rece

cetățean de onoare

Deținut în calvarul Închisorii Pitești, Cetățean de Onoare

Deținut în calvarul Închisorii Pitești, Cetățean de Onoare

Citiți și: Gigantul Sephora, postare scandaloasă despre Pitești!

Sergiu Rizescu, unul dintre supraviețuitorii terorii detenției politice din Închisoarea Pitești este, de astăzi, Cetățeanul de Onoare al Piteștiului.

,,Seniorul politicii românești”, descris ca fiind un bărbat remarcabil prin verticalitate, este Președintele Asociației Foștilor Deținuți din România.

Citiți și: Pitești. Se întâmplă la Închisoarea Pitești!

Acesta a primit recunoașterea din partea municipalității astăzi, în ziua în care a împlinit vârsta de 91 de ani.

Primarul Cristian Gentea transmite:

,,Sergiu Rizescu, supraviețuitor al detenției politice din Închisoarea Pitești, va primi recunoaștere din partea municipalității prin acordarea Titlului de Cetățean de Onoare al Piteștiului!

Deținut în calvarul Închisorii Pitești, Cetățean de Onoare

Un senior al politicii românești, un bărbat remarcabil prin verticalitate, Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România este un exemplu pentru toate generațiile!

Citește și: Robert Glință, Cetățean de Onoare al Piteștiului

Experiențele personale dificile, activitatea sa impresionantă în promovarea drepturilor omului, recunoașterea meritelor sale, la nivel mondial, în generarea de evenimente și literatură memorandum despre „Fenomenul Pitești” sunt doar câteva dintre motivele pentru care va intra în galeria piteștenilor de onoare, în ședința de Consiliu Local din 20 iulie 2023.

Citește și: Pitești. A împlinit 100 de ani și are o poveste incredibilă de viață

Astăzi, când împlinește 91 de ani, îi doresc sănătate și viață lungă și îi transmit, din nou, toată prețuirea!”, este mesajul pe care edilul l-a postat pe pagina personală de Facebook.

Sursă foto: Facebook

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Aceștia sunt oamenii cu care trebuie să ne mândrim și care trebuie mediatizați, nu nulitățile care.apar zi de zi în presă cu nimicurile pe care le realizează!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90