NOR CURIER 930X122

închisoarea pitești

Închisoarea Pitești: ,,În politică poți face compromis, până nu te compromiți!”

Închisoarea Pitești: ,,În politică poți face compromis, până nu te compromiți!”

Citiți și: Gigantul Sephora, postare scandaloasă despre Pitești!

În aceste momente se desfășoară ședința ordinară a Consiliului Local.

Pe lista punctelor de pe ordinea de zi se află și un proiect inițiat de primarul Cristian Gentea ce vizează acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Pitești fostului deținut politic Sergiu Rizescu.

Citiți și: Festivitate solemnă la Închisoarea Pitești

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) în articolul publicat de ePitești, AICI: – Deținut în Calvarul Închisorii Pitești, Cetățean de Onoare –

La ședință a luat parte și fostul deținut al închisorii Pitești, care a fost primit cu aplauze de către consilierii locali.

Sergiu Rizescu declară că starea lui de sănătate este foarte bună și se simte de parcă ar fi și el consilier.

Acesta își amintește de perioada în care a fost consilier județean.

Declarația integrală o puteți audia în imaginile video de mai jos:

 

În timpul discursului său amintește și de atrocitățile pe care le-a putut trăi cât timp a fost supus la calvarul Închisorii Pitești.

Acesta declară: ,,Eram la închisoare, la Pitești, înfometați… Ne înghițeam saliva de foame!”.

Totuși, chiar dacă Sergiu Rizescu a trăit chinuri inimaginabile, fostul deținut mărturisește că ,,am 91 de ani și mintea e la mine!”.

La finalul discursului, fostul deținut politic a fost aplaudat din nou, în picioare, de către toți consilierii locali și, în încheiere, aceștia au fost puși pe gânduri cu un îndemn plin de înțelepciune: ,,În politică poți face compromis, până nu te compromiți!”

 

Întregul discurs al lui Sergiu Rizescu din cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local îl puteți urmări AICI, LIVE:

Hotărârea a fost votată pozitiv în unanimitate, iar fostul deținut politic Sergiu Rizescu este de acum, oficial, Cetățean de Onoare al Municipiului Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90