jandarm

Un tânăr din Costeşti, abandonat de părinţi, a intrat la Jandarmi

Un tânăr din Costeşti, abandonat de părinţi, a intrat la Jandarmi.

Citiți și: Ursuleţ salvat de un jandarm la Barajul Vidraru

Robert Stan, un tânăr care provine din Sistemul de Protecție Socială,  a fost admis în sesiunea din acest an în cadrul Facultăţii de Poliţie, specializarea Jandarmi din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București.

 

Citiți și: OFIȚER JANDARM, LECTOR LA UN CURS ON-LINE ORGANIZAT DE CENTRUL DE EXCELENȚĂ NATO PENTRU POLIȚIA DE STABILITATE

 

Acesta nu a fost recunoscut de tată, iar mama băiatului avea mai mulţi copii şi nu a mai putut avea grijă de el. Robert a ajuns în grija asistenţilor sociali care au reuşit să-i găsească o familie.

„Robert este un tânăr de 21 ani, foarte motivat și plin de entuziasm, născut în orașul Costești, care din anul 2002 a fost crescut de către o familie din municipiul Câmpulung, la care a fost dat în plasament. Motivul pentru care și-a dorit să participe la admiterea organizată de Academia de Poliție a fost acela de a demonstra că poate face față provocărilor dar și faptul că meseria de ofițer jandarm este o meserie care onorează. Îi dorim mult succes în cariera pe care și-a ales-o și îl așteptăm, cu drag, să revină în unitatea noastră la finalizarea studiilor, pentru a ne fi coleg”, a transmis Jandarmeria Argeş.

Anul trecut, Andrei Neleț, un alt tânăr argeşean de la o casă de copii, a fost admis pe locurile alocate Jandarmeriei.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441