EcoMoto 930×122

jandarm

Un tânăr din Costeşti, abandonat de părinţi, a intrat la Jandarmi

Un tânăr din Costeşti, abandonat de părinţi, a intrat la Jandarmi.

Citiți și: Pitești. Copil de 16 ani a lovit un om al legii! Scandal la Judecătorie

Robert Stan, un tânăr care provine din Sistemul de Protecție Socială,  a fost admis în sesiunea din acest an în cadrul Facultăţii de Poliţie, specializarea Jandarmi din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București.

 

Citiți și: Ursuleţ salvat de un jandarm la Barajul Vidraru

 

Acesta nu a fost recunoscut de tată, iar mama băiatului avea mai mulţi copii şi nu a mai putut avea grijă de el. Robert a ajuns în grija asistenţilor sociali care au reuşit să-i găsească o familie.

„Robert este un tânăr de 21 ani, foarte motivat și plin de entuziasm, născut în orașul Costești, care din anul 2002 a fost crescut de către o familie din municipiul Câmpulung, la care a fost dat în plasament. Motivul pentru care și-a dorit să participe la admiterea organizată de Academia de Poliție a fost acela de a demonstra că poate face față provocărilor dar și faptul că meseria de ofițer jandarm este o meserie care onorează. Îi dorim mult succes în cariera pe care și-a ales-o și îl așteptăm, cu drag, să revină în unitatea noastră la finalizarea studiilor, pentru a ne fi coleg”, a transmis Jandarmeria Argeş.

Anul trecut, Andrei Neleț, un alt tânăr argeşean de la o casă de copii, a fost admis pe locurile alocate Jandarmeriei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90