EcoMoto 930×122

jandarm

Ursuleţ salvat de un jandarm la Barajul Vidraru

Ursuleţ salvat de un jandarm. În cursul zilei de ieri, subofițerul care asigura paza obiectivului „Baraj Vidraru”, în punctul conductei de aducțiune, a observat un pui de urs care a căzut de pe versant pe carosabil.

Citiți și: Pitești. Copil de 16 ani a lovit un om al legii! Scandal la Judecătorie

 

Citiți și: Un tânăr din Costeşti, abandonat de părinţi, a intrat la Jandarmi

 

La fața locului a fost solicitat în sprijin un echipaj de jandarmi din cadrul Postului Montan Arefu care au preluat puiul de urs întrucât acesta nu se mai mișca, dar nu prezenta răni vizibile. S-a luat legătura cu paznicul de vânătoare care, după sosirea la locul indicat, a analizat starea de sănătate a ursulețului.

 

 

După puțin timp la limita pădurii și-a făcut prezența o ursoaică cu doi pui, iar având în vedere că ursulețul își revenise și începuse să meargă singur a fost eliberat în mediul natural unde s-a alăturat mamei sale.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90