930X122 MAIA

2 ponei

UPDATE: URGENȚĂ LA PENSIUNE. FETIȚĂ CĂZUTĂ DE LA ETAJ

UPDATE: Urgență la pensiune. Fetiță căzută de la etaj. Potrivit Poliției Argeș, fetița ar fi fost lăsată nesupravegheată. A fost transportată la Spitalul de Pediatrie Pitești cu leziuni la coloană. Familia este din Israel. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Scandal la nivel local: Consilier din Argeș, investigat pentru încălcarea legii

Poliția Argeș informează că o fetiță de 5 ani a căzut de la etajul 1 al pensiunii 2 Ponei, localitatea argeșeană Corbeni.

Potrivit sursei citate, fetița era cazată cu părinții la pensiunea respectivă. Este posibil să fie vorba despre cetățeni străini.

Citiți și: Primărie din Argeș angajează. Dosarele se depun până pe 11 mai

La fața locului intervine echipajul SMURD de la Curtea de Argeș, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Micuța este conștientă. O anchetă a Poliției va stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Vom  reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3