NOR CURIER 930X122

lunca argesului

Momentul când Porcişteanu pornește mașina și își calcă soția pe picior

Update, ora 18.23: În urmă cu puțin timp am primit pe adresa redacției clipul video cu momentul în care Vali Porcişteanu pornește mașina de pe loc, lovind-o pe soția sa, care se afla foarte aproape de autoturism.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

 

Update, ora 15.52: Au apărut primele imagini de la incidentul în care este implicat pilotul Vali Porcişteanu. Din imagini se poate observa cum fosta șoție a lui Porcişteanu șchioapătă și este în stare de șoc imediat după ce acesta ar fi lovit-o cu mașina. 

Citiți și: Pitești. Surpriză în această seară în Lunca Argeșului!

Știrea inițială, ora 14:35

Cunoscutul pilot de raliu Vali Porcişteanu a fost implicat într-un incident care face obiectul unui dosar penal. Evenimentul s-a consumat ieri seară, lângă parcul Lunca Argeşului din Piteşti.

Surse de încredere ePiteşti ne-au transmis că Vali ieşise la plimbare cu copilul şi se afla la volan, în zona parcării, în momentul în care s-a întânit cu fosta soţie.

Aceasta s-a oprit lângă autoturism ca să stea de vorbă cu copilul, portiera fiind deschisă. Femeia mai era însoţită de o persoană care l-a observat pe Vali iritat, însă nu a dat prea mare însemnătate situaţiei decât în momentul în care acesta a demarat şi şi-ar fi lovit fosta soţie cu roata.

 

porcisteanu

 

Şocată de cele întâmplate, victima a rămas mută, însă martorul a sunat la 112 şi a declarat poliţiştilor cele văzute. Oamenii legii au demarat cercetările. În paralel, o ambulanţă SMURD a acordat primul ajutor femeii care, din câte am aflat, nu a suferit răni grave.

În acest moment, este deschis un dosar in-rem privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi verificările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs acest incident.

PRECIZĂRI OFICIALE IPJ ARGEŞ

„În cursul serii de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, o femeie a fost rănită, în urma unui eveniment rutier, petrecut pe raza municipiului Pitești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pitești, care, în urma cercetărilor, au stabilit că un bărbat de 38 de ani, ar fi accidentat-o pe fosta soție, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare, în timp ce femeia se afla lângă autoturismul ce avea ușa din spate deschisă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3