Donaris 930 x 122

autostrada

Video – Imagini nemaipomenite de pe Autostradă! Cum arată lotul 5, nodul rutier Bascov

Video – Imagini nemaipomenite de pe Autostradă! Cum arată lotul 5, nodul rutier Bascov

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

Au apărut noi imagini cu lotul 5 al Autostrăzii A1 Pitești – Sibiu. Lucrările la nodul rutier de la Bascov sunt în stadiu avansat de execuție.

Imaginile de pe șantierul de lângă Pitești au fost făcute publice ieri, 3 martie, de către Asociația Infrastructură. Acestea arată un progres continuu al lucrărilor.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Se muncește la foc automat, 980 de muncitori lucrând în prezent la lotul 5.

Video – Imagini nemaipomenite de pe Autostradă!

 

Secretarul de stat în Transporturi, Irinel Ionel Scrioșteanu, a declarat că proiectul este chiar în avans față de grafic, iar dacă se menține, ar putea fi finalizat la sfârșitul acestui an, înainte de termen.

Reamintim că, termenul de finalizare al lucrărilor este august 2025. La cei 30,35 de km ai lotului Pitești – Curtea de Argeș, italienii de la WeBuild lucrează încă din septembrie 2021.

În luna septembrie a anului trecut, constructorul ajunsese la o execuție de 50%. Astfel, putem afirma că mobilizarea WeBuild este una foarte bună.

Citește și: Video. ”Curba morții” de la ieșirea de pe A1 la Pitești, imagini nemaivăzute

Sursă video: Youtube – Infrastructure Romania

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90