930 x122 grota rece

braconaj

Argeș Prinși în flagrant și reținuți în miez de noapte! Incredibil ce făceau

Argeș Prinși în flagrant și reținuți în miez de noapte!

Citiți și: News Alert: Accident în lanț pe Calea București din Pitești

Patru bărbați au fost reținuți de autorități după ce au fost prinși în flagrant la vânătoare cu cinci câini de rasă ogar.

Autoritățile au fost alertate de către un pădurar din cadrul ocolului Silvic Costești.

Citiți și: Decisiv în Găvana: Surpriză neașteptată pentru polițiști! Intervenția serii

Poliția Argeș transmite:

,,În noaptea de 03 spre 04 octombrie a.c., în jurul orei 04 :00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizați de către un pădurar de vânătoare din cadrul Ocolului Silvic Costești, cu privire la faptul că pe un fond de vânătoare, în extravilanul comunei Negrași, mai multe persoane braconează vânat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, precum și polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș.

La fața locului a fost depistat un bărbat de 26 de ani, din Răscăeți, județul Dâmbovița, din cercetări rezultând că cel în cauză, împreună cu alți trei bărbați, ar fi de 25, 26 și 31 de ani, din aceeași localitate, s-ar fi deplasat în fondul de vânătoare cu un autoturism și cu cinci câini din rasa ogar, împrejurare în care au fost observați de către paznicii de vânătoare din cadrul Ocolului Silvic Costești și de către un reprezentant al Asociației de Vânătoare Stejarul București.

Argeș Prinși în flagrant și reținuți în miez de noapte!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 42 din Legea 407/2006, cercetările fiind desfășurate de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

În ziua de 05 octombrie a.c., după identificarea și depistarea celorlați trei bărbați, cei în cauză au fost conduși la sediul poliției.

După administrarea probatoriului, cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore_, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 06 octombrie, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, a fost dispusă măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor a autoturismului utilizat la săvârșirea faptelor, precum și a câinilor din rasa ogar, care au fost predați reprezentanților unei asociații chinologice.”

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90