SMART KIDS 930X122

politia arges

EXCLUSIV/POLIŢIA: VERIFICĂRI ZI ŞI NOAPTE ÎN JUDEŢ

Aproape 2.500 de persoane au fost verificate în ultimele 24 de ore, în cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului în județul Argeș, fiind constatate aproape 200 de încălcări ale legislației în vigoare.

Citiți și: Argeș: Păgubiți distrași cu tehnici de luptă. Planul unui infractor renumit în Târgoviște

În plus, având în vedere minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României, polițiștii argeșeni au organizat, astăzi, o acțiune care a avut drept scop prevenirea și reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic.

 

Citiți și: Puști reținut de Poliție după ce s-a filmat și a făcut accident! Video

 

În urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 124 de societăți comerciale, 339 de mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate 2.404 persoane.

 

 

În cadrul acţiunilor, organele de control au verificat cu precădere respectarea măsurilor de izolare/carantinare de către persoanele faţă de care au fost dispuse aceste măsuri, documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00-05.00, precum şi portul măștii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice închise/deschise.

 

 

 

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 191 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33.250 de lei, astfel:

– 185 de sancţiuni, în valoare de 31.250 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

– 6 sancțiuni, în valoare de 2.000 de lei, au fost aplicate persoanelor identificate că nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație (în intervalul orar 23.00-05.00);

 

 

„Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.  Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!”, a transmis IPJ Argeş.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3