Donaris 930 x 122

politia locala

Pitești: Tineri puși să-și strângă cu mătura mizeria făcută

Polițiștii locali continuă să-i pună la punct pe tinerii ”dezordonați”, care lasă mizerie în urma lor.

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

 

„În perioada 12 si 13, polițiști locali din cadrul Politiei Locale Piteşti au desfăşurat ample acţiuni ce au vizat în deosebi tulburarea liniştii și ordinii publice, consumul de alcool pe domeniul public, folosirea în mod defectuos al mobilierului stradal din parcuri și locuri de joacă și mizerie (consum de semințe) pe domeniul public în toate cartierele orașului.

Citiți și: De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

În activităţile desfăşurate în perioada mai sus amintită pe linie de ordine si linişte publică, au fost acordate un număr de 16 sancţiuni contravenţionale.

Majoritatea au fost acordate pentru tulburarea liniştii și ordinii publice sau consumul de alcool pe domeniul public.

Totodată, în această perioadă, polițiștii locali acționează în cartiere pentru a-i depista și sancționa pe cei care parchează auto de mare tonaj pe domeniul public, conform HCL 60/2016.

În acest sens, de la 01.07.2022 până în prezent, au fost aplicate un număr de 31 sancțiuni contravenționale”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Ion Ion spune:

    Sa mearga si la unchiul meu ce sta in Popa Sapca vis a vis de magazinul non stop Prima sa vada ce e acolo noaptea. Masini ambalate, urlete, injuraturi, oamenii strazii beau si asculta muzica pana tarziu in noapte. A ajuns om in toata firea sa vina sa imi planga mie pe umar ca vara nu mai are pic de somn si ca nu stie ce sa mai faca. Alooo, domnii politisti mai treceti si pe aceasta strada ca stiti bine problema, ca a ajuns aceasta strada din Sfanta Vineri sa se numeasca Blestemata Vineri ( de catre locuitorii din zona) ..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3