Donaris 930 x 122

ansamblul dorul

(SUPER VIDEO) ANSAMBLUL ”DORUL” CUCEREȘTE LUMEA

Ansamblul ”Dorul” cucerește lumea. Ansamblul ”Dorul”, care de peste 60 de ani reprezintă România și Argesul la festivaluri și concursuri de dans din lumea întreagă, s-a întors recent din Insulele Baleare. A luat parte la Festivalul Mondial de Dans Mallorca.

Citiți și: EXCEPȚIONAL: Ansamblul Folcloric Dorul, premiul I la Festivalul Internațional de Dans Folcloric din Turcia

Așa cum ne-au obișnuit, dansatorii argeșeni s-au remarcat și aici prin profesionalism, virtuozitate, execuția pașilor de dans, costume și, mai ales, prin bucuria cu care trăiesc pe scenă și respectul pe care îl arată publicului.

Citiți și: Video – Ansamblul Folcloric Dorul, invitat de onoare la Festivalului Internațional de Folclor Vitosha-Sofia

Ansamblul ”Dorul” a participat la festivalul din Palma de Mallorca alături de alte 14 formații din Brazilia, Columbia, Bulgaria, Turcia, Polonia, Lituania, Olanda, Slovacia, Portugalia, Italia, India, Grecia și Rusia.

Spectacolele au avut loc la Auditoriumul din Palma de Mallorca, la Teatrul Municipal Xesc Forteza, dar și în pitoreștile piațete spaniole, urmărite de turiști din toate colțurile lumii.

Ansamblul argeșean a fost din plin recompensat cu aplauze din partea publicului, organizatorilor și autorităților din Mallorca. Nu au lipsit nici aprecierile dansatorilor din celelalte ansambluri participante.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA