NOR CURIER 930X122

accident

(UPDATE/VIDEO) TIR RĂSTURNAT ÎN LOCALITATEA DRĂGANU. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ȘOFERUL

(UPDATE ORA 15:10) “Din primele cercetări, autotrenul circula dinspre Pitești către Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: Accident la Podul Viilor! Haos spre A1!

Într-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei, șoferul ar fi pierdut controlul direcției de mers. Autotrenul s-a răsturnat într-un șanș, pe partea dreaptă.

Șoferul, de 48 de ani, din Târgu Cărbunești (județul Gorj), a fost rănit (posibil grav) și transportat la spital.

Citiți și: Argeș. Imagini cumplite de la înmormântarea preotului mort în accident

Polițiștii asigură cercetarea la fața locului și fluidizarea traficului, alternativ”, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș.  

Accident rutier pe DN 7, la kilometrul 131, în comuna argeșeană Drăganu, pe sensul către Vâlcea, vineri, în urmă cu puțin timp. Un camion s-a răsturnat.

„Nu sunt persoane încarcerate. Este posibil să existe scurgeri de lichide combustibile”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului acționează un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

În zona accidentului se circulă alternativ, informează Poliția Argeș. (Sursă video/foto: ISU Argeș) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90