NOR CURIER 930X122

cisternă răsturnată

    VIDEO: ZECI DE POMPIERI ARGEŞENI S-AU LUPTAT CU UN MASTODONT CULCAT LA PĂMÂNT

    UPDATE ORA 11: Cisterna a fost repusă pe roţi.

    Citiți și: COMBUSTIBILUL SCURS DIN CISTERNA RASTURNATĂ, AMESTECAT CU SPUMĂ, A AJUNS ÎNTR-UN CANAL CE DUCE-N RÂUL ARGEȘ

    Așa cum v-am informat, în această dimineaţă o cisternă încărcată cu benzină și motorină s-a răsturnat pe strada Serelor din Bascov, la ieșirea de pe Autostrada A1.

    La această oră, 10:30, intervenția este în desfășurare. Sunt prezenți 35 de subofițeri, 3 elevi și 7 ofițeri, printre care și Inspectorul șef al ISU Argeș, primul adjunct al acestuia și șeful centrului operațional.Autospecialele au fost mobilizate de la 5 subunități ale ISU Argeș

    Citiți și: (UPDATE/VIDEO) CISTERNĂ RĂSTURNATĂ/DRUMUL A FOST DEBLOCAT

    „Pe timpul manevrelor de repunere a cisternei pe roți, ehipajele specializate au întrerupt alimentarea cu energie electrică pe linia de înaltă tensiune. S-au folosit cale și perne pneumatice pentru introducerea chingilor, în vederea repunerii pe roți a cisternei.”, precizează Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt în cadrul ISU Argeș.

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90