930 x122 grota rece

politia arges

Video: Acţiune de amploare în Argeş. De la ora 22, la nani sau cu jandarmii

Poliţiştii şi jandarmii argeşeni au efectuat ieri seară, de la ora 22, verificări privind respectarea măsurilor de prevenire şi transmitere a noului coronavirus, în contextul noilor reglementări.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

Filmul acţiunii (VIDEO)

 

Citiți și: Accident în Argeș: Două puștoaice, impact deosebit de grav cu o mașină de 16 ani

 

Ştirea iniţială

La această oră, polițiștii și jandarmii argeșeni desfășoară o acțiune în contextul instituirii noilor restricții de circulație, potrivit Legii 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Acțiunea are loc în zona Podul Viilor din Pitești, lângă Peco Petrom, de la  intrarea în oraș dinspre localitățile Mioveni și Ștefănești.

Amintim că, în baza Hotărârii nr. 16 din 10 martie 2021, prin care s-a propus prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu măsurile aferente (detalii oficiale, AICI), de astăzi este interzisă circulația în afară locuinței după ora 22:00, fără motive întemeiate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3