930×122 CAPRA 5

consiliul local pitești

(VIDEO) ACTIVIST CIVIC, ÎMPIEDICAT SĂ VORBEASCĂ ÎN CONSILIUL LOCAL PITEȘTI

Activist civic, împiedicat să vorbească în Consiliul Local Pitești. Traian Paparete, reprezentantul asociației civice #activAG Pitești, organizator de-a lungul timpului a unor proteste de stradă având ca temă în special justiția, a fost prezent la ședința în plen ordinară de ieri a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Poleiul creează haos în traficul din Pitești și provoacă multe accidente

Traian Paparete a adus cu el 2.000 de semnături despre care a precizat că le aparțin locuitorilor din cartierul Războieni. Semnăturile sunt pentru proiecte pe care cetățenii vor ca Primăria să le realizeze în acest cartier.

Lui Paparete nu i s-a permis să ia cuvântul. Majoritatea PSD-istă l-a împiedicat să vorbească în plenul ședinței. Asta nu l-a împiedicat să îi prezinte primarului Cornel Ionică cerințele celor 2.000 de piteșteni.

Citiți și: Pitești. Scene de groază la bloc, în Războieni!

Momentele tensionate, în următorul material video:

(Video: Mihai Neacșu)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA