930 x122 grota rece

piata primariei

ACUM: CENTRUL PITEȘTIULUI, UN URIAȘ FAST FOOD

Centrul Piteștiului, un uriaș fast food. Astăzi a avut loc deschiderea Street Food Festival. Piteștenii au venit în număr mare pentru a participa la eveniment, eveniment culinar care se desfășoară în centrul orașului, din Piața Primăriei și până la Biblioteca Județeană.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Zeci de food truck-uri au împânzit zona centrală, pietonală, oferind la vânzare, printre altele, numeroase rețete de burgeri, de hot dogs, de tacos și burritos pregătite ca în Mexic, de paste italiano vero cu sosuri alese, de grills și barbeques ca în America, dar și de deserturi precum clătite, înghețată sau waffles.

Au fost amenajate în aer liber și spații speciale, cu mese și bănci din lemn, pentru cei care frecventează festivalul și vor să guste din varietatea de preparate.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Festivalul, care face parte din programul Zilelor Municipiului Pitești, va include și concerte, în zile diferite, dar toate de la ora 20, în Piața Primăriei: astăzi, 17 mai – Les Elephantes Bizares, pe 18 mai – Șuie Paparude, iar pe 19 mai – Jurjack, potrivit programului comunicat de Primărie (amănunte, AICI).

Piteştenii se vor putea bucura de festival, o premieră pentru orașul nostru, până luni, 21 mai, la ora 23.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3