930 x122 grota rece

mănuși

(VIDEO) ANGAJATA DE LA JUDEȚEAN CARE A FURAT MĂŞTI ȘI DEZINFECTANȚI VA FI PREZENTATĂ PARCHETULUI

(UPDATE 28 MARTIE 2020) „Persoana a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

În cadrul activităţilor efectuate pentru prevenirea şi limitarea efectelor pandemiei determinate de infecţia cu virusul COVID-19, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au efectuat astăzi patru percheziţii în municipiul Piteşti, la o unitate spitalicească şi la domiciliile a două persoane fizice.

„Din cercetări a reieșit faptul că o persoană, în calitate de angajat al unei unităţi spitaliceşti, ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice (n.r. – potrivit surselor noastre, este vorba de o angajată a Spitalului Județean de Urgență din Pitești).

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe materiale specifice de protecţie (măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante) de la domiciliile celor două personae”, informează IPJ Argeș.

Trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Piteşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90