930×122 CAPRA 5

băbana

UPDATE/Video: Bărbatul a fost scos și predat echipajului SAJ în hipotermie severă

UPDATE: „În cursul după-amiezii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că un muncitor care participa la lucrări de excavare pe raza localității Băbana, a fost prins sub un mal de pământ.
Din fericire, bărbatul, de 51 de ani, din Mușătești, a fost conștient, iar în urma efortului echipelor de salvare din cadrul ISU Argeș, acesta a fost scos și transportat la o unitate medicală, pentru investigații.

Din primele verificări, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au stabilit că bărbatul, de 40 de ani, din Șuici, este angajat al unei societăți care efectua activități de completare a traseelor de canalizare, pe raza localității sus-amintite, și se afla în timpul serviciului”, precizează IPJArgeș.
Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, la fața locului s-au deplasat și reprezentanți ai ITM Argeș. Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 349 și 350 din Codul Penal.
UPDATE: „Bărbatul a fost scos și predat echipajului SAJ, fiind în hipotermie severă. A suferit traumatisme la membrele inferioare”, precizează ISU Argeș.
UPDATE: „Din cauza unei fisuri la o conductă se scurge în interiorul şanţului apă. Permanent se evacuează apă din şanţ şi se îndepărtează pământul care îl tine captiv pe bărbat. Intervenţia este dificilă din cauza pământului umed care îi acoperă picioarele, de la genunchi in jos. Apa curge continuu în şanţul în care bărbatul este prins”, precizează ISU Argeş.

 

Citiți și: Exclusiv! Nenorocire lângă Pitești! A murit

UPDATE: Este vorba de un bărbat de aproximativ 40 de ani, acesta este conștient și cooperant.

Argeşean îngropat sub un mal de pământ! Acţiune de salvare contra-cronometru, acum, în Argeş. Pompierii ISU intervin pentru a scoate o persoană de sub un mal de pământ care s-a surpat, acoperindu-l până la piept.

Citiți și: Argeș. Bărbat blocat sub pământ, salvat de la moarte! A fost deschis dosar penal

 

 

Incidentul a avut loc în comuna Băbana.

Din primele informaţii, este vorba despre un bărbat care săpa la respectivul şanţ, până când pământul a venit grămadă peste el şi l-a imobilizat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90