930 x122 grota rece

alarmare publică

(VIDEO) AU SUNAT SIRENELE!

Au sunat sirenele. În Pitești au sunat din nou, în urmă cu puțin timp, sirenele de alarmare publică. Acțiunea face parte dintr-un exercițiu al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) care se desfășoară în întreaga țară.

Citiți și: Alarmant! ,,Peste 500 de vârstnici mor sau sunt răniți, anual, în incendii!”

”Începând cu luna august, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, în intervalul orar 10-11, vor fi acţionate sirenele de alarmare publică existente la nivel naţional.”, transmitea luna trecută IGSU.

Citiți și: Sirenele vor suna mâine la ora 10:00 în toată ţara

Potrivit sursei citate, simulările vizează atât verificarea echipamentelor care pot fi acţionate în mod centralizat (simultan), cât şi a celor cu acţionare locală.

Rezultatele verificărilor vor fi centralizate, pentru îmbunătățirea modului de alarmare a populaţiei în situaţii de protecţie civilă. Amănunte despre exercițiul din luna august, AICI. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90