930×122 CAPRA 5

autoutilitară

(VIDEO) CULCAȚI LA PĂMÂNT ȘI ÎNCĂTUȘAȚI ÎN TRAFIC

Culcați la pământ și încătușați în trafic. Astăzi, în jurul orei 13, doi argeșeni au fost opriți în trafic pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei Drăganu, fiind suspectați de furtul mai multor bunuri de valoare.

Citiți și: Accident în Argeș. A ajuns cu autoutilitara în șanț

”În urma unor informații obținute, a reieșit faptul că în cursul zilei de astăzi va ajunge în județul Argeș, din Suedia, o autoutilitară cu doi ocupanți, care transportau anumite bunuri despre care existau indicii că au fost sustrase de către aceştia.

Astfel, în jurul orei 13, autoutilitara a fost identificată în trafic pe raza comunei Drăganu, iar cu ajutorul polițiștilor rutieri a fost oprită.

Citiți și: Accident în Argeș! O autoutilitară și o mașină, impact violent

Cele două persoane au fost încătușate, deoarece existau informații că ar putea avea comportament agresiv, după care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru efectuarea verificărilor care se impun”, ne informează Biroul de presă al Jandarmeriei argeșene. Acțiunea a fost desfășurată de „mascații” de la Jandarmerie.

Șoferul mașinii are 40 de ani, iar al doilea bărbat, 28 de ani, ambii fiind din comuna Merișani.

După verificarea documentelor găsite în mașină și verificarea în bazele de date operative, s-a confirmat că mașina este furată și că plăcuțele de înmatriculare sunt false, potrivit sursei citate.

Au fost întocmite documentele de constatare, fiind sesizate organele de cercetare penală în vederea continuării cercetărilor. (Sursă foto și video: Jandarmeria Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90