930×122 CAPRA 5

profesional new consult

    (VIDEO) CURS DE MACHIAJ AVANSAT ÎN PITEȘTI

    Curs de machiaj avansat în Pitești. Având o experiență vastă în domeniul cursurilor de beauty, Profesional New Consult Beauty Academy vă propune cursul de machiaj profesional modul avansat, adresat tuturor celor care au terminat modulul de inițiere în cadrul firmei sau în cadrul altor firme de profil.

    Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

    Cursul este acreditat, în urma acestuia participanții obținând diplome acreditate și recunoscute național și internațional. Tehnicile avansate de machiaj care vor fi deprinse pe parcursul acestui modul al cursului sunt esențiale pentru cei care activează în domeniu, dar și pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanțele în această îndeletnicire atât de utilă și frecvent întâlnită în societatea actuală.

    Traineri cu experienţă internaţională în arta machiajului vă vor oferi suport şi vă vor antrena pasiunea pentru frumos, punându-vă la dispoziţie gratuit, la curs, produse profesionale marca Affect, oferite de site-ul www.topglamorous.ro.

    Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

    https://www.facebook.com/epitesti/videos/314719469165004/

    Veţi dobândi noţiuni teoretice si practice şi veţi realiza, sub atenta supraveghere a trainerilor, mai multe tipuri de machiaj în tehnici diferite, precum: tehnica creionului, tehnica eyeliner-ului, tehnica machiajului de fotografie, tehnica machiajului glamour, tehnica machiajului fantezie şi multe alte tips&tricks.

    ”Participând la cursul de machiaj avansat organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri de prețuri acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcă cu care colaborăm, affect cosmetics, detalii pe www.topglamorous.ro”, transmit reprezentanții firmei.

    Cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în străinătate.

    Mai multe detalii despre cursul de machiaj pot fi obţinute adresându-vă Profesional New Consult Beauty Academy la următoarele coordonate:

    -numere de telefon – 0784.045.025, 0758.490.490, 0784.333.777.

    -e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro.

    -adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6, (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

    Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

    Curs de masaj

    Curs de stilist protezist unghii 

    Curs de coafor.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90