930 x122 grota rece

club hush

(VIDEO) EMOȚIONANT! AU FĂCUT SPECTACOL PENTRU CORINA MARIA

Emoționant! Au făcut spectacol pentru Corina Maria. În Club Hush a fost organizat vineri seara un concert caritabil, toate încasările obţinute ajungând la familia Corinei, fetița din Pitești diagnosticată cu tumoră malignă abdomino-pelviană.

Citiți și: (VIDEO) FC ARGEȘ, LICITAȚIE PENTRU VIAȚĂ

Au concertat Emilia Ghinescu, Ramona David, Viorel Piţigoi, Codruţ Nistor şi Andreea şi Claudia Zamfir, în urma spectacolului strângându-se, atât din biletele vândute, cât și din donații, 6.300 de lei. Banii i-au fost înmânați mamei Corinei.

La debutul programului său, îndrăgita artistă Emilia Ghinescu a transmis un mesaj emoționant:

Citiți și: UNIREA BASCOV, GEST ADMIRABIL PENTRU CORINA

Săptămâna următoare, Corina Maria va pleca la București pentru a începe a treia cură de chimioterapie. La sfârșitul anului 2018, Corina ar trebui să termine curele, ulterior fiind nevoie de o altă intervenție chirurgicală, în străinătate.

Mama Corinei a avut mai multe discuții cu reprezentanți ai unor clinici din Franța, Germania sau Turcia, urmând să se stabilească unde și când va fi făcută operația.

După cum v-am mai informat, la numai 9 ani, Corina Maria, elevă a Școlii Gimnaziale „Matei Basarab” din Pitești, a fost diagnosticată cu tumoră malignă abdomino-pelviană (subiectul pe larg, AICI).

Vă reamintim că toți cei care doriţi să o ajutaţi pe Corina Maria o puteţi face donând în următoarele conturi bancare (conturile sunt deschise la Banca Transilvania din Piteşti, pe numele mamei, Radu Mariana):

EUR  RO 33BTRLE URCRT 0350794201

RON RO 83BTRLR ONCRT 0350794201. 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3