930X122 MAIA

sunrise beach events

(VIDEO) EVENIMENTE MEMORABILE LA SUNRISE

Sunrise Events vă oferă pentru perioada 2018-2019 o nouă dimensiune a luxului și a serviciilor de calitate.

Citiți și: NUNȚI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

LOCAȚIE PENTRU EVENIMENTE

Salonul este perfect adaptabil oricărui tip de ceremonie sau festivitate, cu ballroom-uri spațioase, pachete opționale și consultanță de specialitate oferită pe tot parcursul desfășurarii evenimentului.

Citiți și: (VIDEO) UIMITOARE PETRECERI LA SUNRISE

Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile și serviciile fac diferența.

Resortul Sunrise Beach Events, situat în Budeasa-Argeș, poate găzdui până la 500 de invitați în noul salon, amenajat cu coloane romane pentru un efect cu adevărat impresionant, cât şi pe ponton.

Împreună, vom “picta” în detaliu tabloul evenimentului dumneavoastră, indiferent că este o nuntă, un botez sau un alt tip de eveniment.”, transmite proprietarul resortului.

SUNRISE EVENTS 2018 !

SUNRISE EVENTS!

Gepostet von Sunrise Events am Mittwoch, 18. Juli 2018

EVENIMENTE MEMORABILE 

Rețeta evenimentului perfect este semnată de resortul Sunrise Events.

Petreceri, evenimente private, nunți, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate, conferințe, lansări de produse, evenimente mondene, expoziții, concerte live, degustări de vinuri – toate pot fi organizate din timp și cu succes în cele mai mici detalii și în cele mai bune condiții.

Pe pagina oficială de Facebook Sunrise Events puteţi găsi ofertele speciale pentru 2018-2019, cu meniuri pentru nuntă, cununie și botez. Vi se oferă cele mai bune prețuri, pentru orice tip de petrecere.

Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3