930 x122 grota rece

incendiu

VIDEO: INCENDIU VIOLENT LA O CASĂ. POMPIERII LUPTĂ ÎNCĂ SĂ STINGĂ FOCUL

UPDATE 0.30: „Focul a fost stins. Casa era folosită pe post de loc de depozitare, iar proprietarul locuia într-o anexă gospodărească în imediata apropiere, acesta fiind și cel care a anunțat producerea incendiului. Din nefericire, casa a fost distrusă.  Pompierii au reușit să evacueze o butelie încărcată cu gaz înainte de a se produce o explozie. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit electric produs la nivelul unei improvizații folosită pentru alimentarea cu energie electrică a anexei”, precizează ISU Argeş.

Citiți și: S-a dat alarma! Urgență la un depozit din Argeș: Intervin pompierii

Un incendiu violent a izbucnit la o casă din comuna Buzoiești în jurul orei 23.

 

Citiți și: Alertă în Argeș: Arde generalizat!

 

La momentul sosirii echipajelor de intervenție flăcările se manifestau puternic în interiorul locuinței și la acoperișul acesteia. Nu sunt victime.

Pompierii de la Secția Costești sunt de aproximativ o oră jumătate la fața locului pentru localizarea și lichidarea incendiului. În acest moment se lucrează pentru stingerea focarelor ascunse.

Cauza probabilă este în curs de stabilire.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90