930X122 MAIA

acțiuni

(VIDEO) POLIȚIA LOCALĂ A DAT IAMA ÎN TAXIMETRIȘTI ȘI ȘOFERI DE MAXI-TAXI

Serviciul Rutier al Poliției Locale Pitești a avut astăzi o acțiune care i-a vizat pe șoferii de taxi și maxi-taxi.

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

Agenții de la Locală au verificat documentele necesare efectuării transportului de persoane în Pitești.

În cazul șoferilor de maxi-taxi, polițiștii locali au verificat, de exemplu, dacă aceștia respectă stațiile de îmbarcare/debarcare a călătorilor.

Citiți și: De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

Un astfel de exemplu, pe strada Calea București din Pitești:

Potrivit Poliției Locale Pitești, s-a acționat, pe lângă Calea București, și pe străzile Calea Craiovei, Gheorghe Șincai, Costache Negri, dar și în stațiile Publitrans.

„Într-o oră au fost verificați peste 35 de operatori în regim de maxi -taxi și s-au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, de la 1.000 la 1.500 de lei, pentru lipsa avizului de circulație emis de Primăria Pitești”. În schimb, la niciun taximetrist verificat, Poliția Locală nu a găsit nereguli.

Amintim că și Poliția Națională desfășoară astăzi o acțiune. Oamenii legii verifică dacă șoferii respectă regulile la trecerile la nivel cu calea ferată. Detalii și imagini, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3