930 x122 grota rece

cornel ionica

(VIDEO) PRIMĂRIA ZERO! MUNȚI DE ZĂPADĂ MURDARĂ ÎN BURICUL PITEȘTIULUI

Primăria zero! Munți de zăpadă murdară în buricul Piteștiului.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Administrația Ionică este corigentă la curățenie. Este zero! Când e vară, spațiile verzi sunt neîngrijite. Când e iarnă, munți de zăpadă murdară zac până și în buricul târgului. În acest sens, pe Strada Mare sau în Piața „Vasile Milea” incompetența, indiferența administrației Ionică urlă, vizibile din avion.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Dacă nici măcar în zona centrală, lângă Palatul Administrativ, domeniul public nu este îngrijit, evident că a emite pretenții la cartiere curate pur și simplu nu are rost într-un municipiu condus alandala, fără pricepere și fără interes pentru binele comunității.

Edilii lui Pește au și circumstanțe agravante: Piteștiul este prost întreținut în ciuda faptului că salariile lor (ale primarului, viceprimarilor și directorilor din Primărie și serviciile subordonate) au crescut semnificativ. Paradoxal poate, au crescut salariile în Primărie, dar orașul arată tot mai rău.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3