New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

(VIDEO) PROIECT: CURSE PUBLITRANS CĂTRE ȘTEFĂNEȘTI, BASCOV ȘI BRADU

Proiect: Curse Publitrans către Ștefănești, Bascov și Bradu. Primarul Cornel Ionică reia promisiunea (nerespectată!) că stațiile de autobuz din Pitești vor fi modernizate și că, pe de altă parte, vor fi achiziționate autobuzele electrice despre care a tot vorbit în ultimii ani.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

În plus, Ionică susține că așteaptă ca legislația să permită municipalității piteștene, prin Publitrans, să reia cursele către orașul Ștefănești și comuna Bascov. Edilul își propune ca autobuzele Publitrans să aibă curse și către comuna Bradu.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Așteptăm cu interes atât modernizarea stațiilor de autobuz, multe dintre ele arătând deplorabil, cât și noile mijloace de transport în comun, despre ambele proiecte Cornel Ionică vorbind opiniei publice de mai mulți ani fără a le fi marterializat nici până astăzi. (Video: Mihai Neacșu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90