NOR CURIER 930X122

mașini abandonate

(VIDEO) PROPRIETARII DE RABLE, SOMAȚI DE POLIȚIA LOCALĂ

Polițiștii locali au desfășurat astăzi în Pitești o acțiune cu privire la mașinile abandonate pe domeniul public. S-a acționat în zone ca Trivale, Exercițiu, Popa Șapcă și Găvana.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, azi au fost somați 7 proprietari de rable.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

„În total, în Pitești am identificat aproximativ 400 de autoturisme posibil abandonate pe domeniul public. În jumătate dintre cazuri, proprietarii și-au rdicat mașinile. Procedurile sunt destul de greoaie. În prezent avem în lucru în jur de 60 de dosare, restul de autoturisme fiind parte în diverse dosare care țin de instanță sau litigii, situația acestora fiind incertă.

Sperăm să reducem numărul acestor mașini, tocmai de aceea desfășurăm zilnic activități în acest scop, pentru întocmirea documetației necesare și ridicarea acestora de pe domeniul public”, declară pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

Proprietarii unor astfel de autoturisme sunt somați în repetate rânduri să își ridice mașinile de pe domeniul public. Dacă nu respectă somațiile, mașinile vor fi ridicate, transportate și depozitate în zona Târgului Săptămânal.

AICI, mai multe amănunte despre procedurile de ridicare a autoturismelor abandonate. Proprietarii riscă și amenzi de la 1.000 la 2.000 de lei, având posibilitatea să plătească jumătate din sumă în 15 zile.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90