Donaris 930 x 122

profi

(VIDEO) S-A DESCHIS SUPERMARKET ÎN TRIVALE SHOPPING CENTER

S-a deschis supermarket în Trivale Shopping Center. La parterul complexului comercial Trivale Shopping Center din centrul Piteştiului a fost deschis un nou supermarket Profi.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Supermarketul ocupă acelaşi spaţiu în care în trecut au funcționat magazinele Billa şi Carrefour.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Profi este în plină expansiune în Pitești, deschizând anul trecut noi magazine. Unul dintre ele, de exemplu, funcționează tot în zona centrală a municipiului, în locul fostei cofetării Magnolia, pe bulevardul I.C. Brătianu, iar un altul, în Ceair, pe strada Livezilor.

În ceea ce privește magazinul în format City din Ceair, retailerul a preluat un spațiu de la o societate de panificație, care și-a închis punctul de lucru (brutărie și vânzare) din zonă, un alt spațiu de la un comerciant de vinuri și un altul de la o persoană privată, spațiu nefolosit de mai multă vreme, și le-a unit într-unul singur.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90