930×122 POSADA 5

consiliul local

(VIDEO) SCANDAL TOTAL: ”VOM DA PRIMĂRIA ÎN JUDECATĂ!”

Scandal total: ”Vom da Primăria în judecată”. Un grup de piteșteni de la blocurile Fortuna din centrul municipiului își exprimă, din nou, la această oră nemulțumirea în ședința în plen a Consiliului Local față de proiectul Primăriei de modificare a regulamentului din anul 2012 pentru atribuirea în folosință a locurilor de parcare din parcările de reședință amenajate în Pitești.

Citiți și: Investiții importante la trei școli din Pitești!

”Noi unde parcăm? Veniți și discutați cu poporul, vrem dialog, veniți și discutați cu cetățenii!”, li s-a adresat oficialilor un reprezentant al locatarilor.

Oamenii susțin că inițiativa municipalității este ”o invitație să vină lumea să parcheze fără să plătească. Vom da Primăria în judecată!”

Citiți și: Pitești. Se lucrează! Locurile de parcare nu vor putea fi folosite!

Cetățenii prezenți la ședință nu sunt de acord nici cu ideea amenajării unei parcări supraterane în zona Fortuna.

Amintim că și luna trecută mai mulți cetățeni care locuiesc în blocurile din zona Fortuna și-au exprimat nemulțumirea în ședința Consiliului Local cu privire la schimbarea regulamentului.

Potrivit proiectului (care va fi supus din nou votului în ședința de astăzi), între orele 9 și 17, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, oricine va putea parca oriunde, chiar dacă locul de parcare de la bloc este plătit. Mai multe detalii, AICI.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3