Donaris 930 x 122

consiliul local

(VIDEO) SCANDAL TOTAL: ”VOM DA PRIMĂRIA ÎN JUDECATĂ!”

Scandal total: ”Vom da Primăria în judecată”. Un grup de piteșteni de la blocurile Fortuna din centrul municipiului își exprimă, din nou, la această oră nemulțumirea în ședința în plen a Consiliului Local față de proiectul Primăriei de modificare a regulamentului din anul 2012 pentru atribuirea în folosință a locurilor de parcare din parcările de reședință amenajate în Pitești.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

”Noi unde parcăm? Veniți și discutați cu poporul, vrem dialog, veniți și discutați cu cetățenii!”, li s-a adresat oficialilor un reprezentant al locatarilor.

Oamenii susțin că inițiativa municipalității este ”o invitație să vină lumea să parcheze fără să plătească. Vom da Primăria în judecată!”

Citiți și: Scandal la Fortuna! Intervin mascații!

Cetățenii prezenți la ședință nu sunt de acord nici cu ideea amenajării unei parcări supraterane în zona Fortuna.

Amintim că și luna trecută mai mulți cetățeni care locuiesc în blocurile din zona Fortuna și-au exprimat nemulțumirea în ședința Consiliului Local cu privire la schimbarea regulamentului.

Potrivit proiectului (care va fi supus din nou votului în ședința de astăzi), între orele 9 și 17, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, oricine va putea parca oriunde, chiar dacă locul de parcare de la bloc este plătit. Mai multe detalii, AICI.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441