Donaris 930 x 122

autostrazi

(VIDEO) ”ȘΔ ARGEȘUL VREA AUTOSTRĂZI! PROTEST ZGOMOTOS ACUM

”Șî” Argeșul vrea autostrăzi! Protest zgomotos acum. Pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel – Brașov, pe raza comunei Mărăcineni, are loc la această oră un protest prin care argeșenii cer construirea de autostrăzi. Pe o parte a drumului național, șoferii au tras pe dreapta și claxonează, iar pe de alta un grup de persoane își manifestă nemulțumirea față de starea catastrofală a infrastructurii rutiere.

Citiți și: Alertă! Incendiu la un operator economic, în Argeș

La inițiativa suceveanului Ștefan Mandachi, mii de români și sute de firme protestează astăzi, cerând imperativ construirea în România de autostrăzi. Timp de 15 minute, și-au suspendat activitățile curente.

Citiți și: De ce a luat foc, aseară, la Mărăcineni! ISU anunță oficial

De la ora 15, omul de afaceri a inaugurat simbolic primul și singurul metru de autostradă din Moldova, pe care l-a construit la câțiva kilometri de Suceava.

Protestul „România vrea autostrăzi #șîeu” este unul fără precedent în țara noastră. Este posibil ca acțiunea de astăzi să fie urmată și de alte inițiative similare, care să pună presiune asupra guvernanților, indiferent de culoarea lor politică, pentru construirea de autostrăzi. La acest capitol, nu mai e nevoie să o spunem, marele of al argeșenilor este bătaia de joc (incompetență, corupție sau ambele) cu care guvernele au tratat de-a lungul timpului proiectul autostrăzii Pitești – Sibiu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90