NOR CURIER 930X122

apel 112

VIDEO – UN PITEŞTEAN A PLIMBAT POMPIERII AIUREA, PRINTR-UN ÎNTREG CARTIER, LA MIEZUL NOPŢII

O sesizare cu privire la un incendiu care ar fi izbucnit la un apartament de la etajul 9 al unui bloc turn din zona străzii Negru Vodă, situat aproape de fosta Închisoare Piteşti, a pus pompierii pe jar. Mai multe autospeciale s-au deplasat la faţa locului, însă alarmarea s-a dovedit a fi un… fâs.

Citiți și: Și-a salvat viața după ce a comandat o pizza la 112

 

 

Citiți și: Halucinant! A sunat la 112 să ceartă ajutor, iar dispecerul de la ambulanță i-a închis în nas!

Deoarece incendiul nu s-a confirmat în locul cu pricina, apelantul a fost solicitat să furnizeze detalii suplimentare, timp în care a apărut şi Poliţia în zonă.

 

 

Apelantul a oferit alte indicii, iar pompierii au întors maşinile şi s-au îndreptat către un bloc din apropierea Univ. Brâncoveanu. Şi de această dată echipajele de intervenţie au plimbat autospecialele în zadar, până când şi-au dat seama că apelantul ar putea interpreta greşit ceea ce credea că ar fi un incendiu.

 

 

Pentru a fi siguri, pompierii au luat-o la pas printre blocuri şi au cercetat zona cu pricina. În cele din urmă, au decis că este o alertă falsă şi s-au întors la bază.

 

 

Apelantul a scăpat fără amendă, motivul fiind acela că în raza de vizibilitate a acestuia exista totuşi o dâră de fum, având ca sursă un coş de evacuare de la o centrală de cartier.

Acest fapt l-a determinat să sune la 112…

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90