930 x122 grota rece

coronavirus

(VIDEO/UPDATE) CONTROL DE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL ÎN PIAȚA CEAIR

(UPDATE ORA 16:30) Cititorii ePitești au comentat pe pagina de socializare a publicației noastre: 

Citiți și: Sancțiuni în Piața Ceair: Polițiștii locali i-au ,,ars” la buzunare pe șoferi

-„Cred că a fost pe Lună domnul prefect de a observat că oamenii respectă distanțarea socială. Că eu am încercat să intru într-un hipermarket și era puhoi de lume”. 

-„A fost și el când nu mai era nimeni… Că dimineață, când era nebunie, dormea”. 

Citiți și: Pitești. Se închide Piața!

(UPDATE ORA 15) Instituția Prefectului informează: „Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a paticipat azi la mai multe acțiuni de control desfășurate în piețele și centrele comerciale din Pitești. Alături de el s-au aflat șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi, Gheorghe Lupescu, șeful IPJ Argeș, Mihai Neagoe, și subprefectul Adrian Bughiu.

Prefectul Emanuel Soare a fost încântat să constate că argeșenii respectă regulile de distanțare socială, aceștia aprovizionându-se pentru Sărbătorile Pascale respectând prevederile ordonanțelor militare. Prefectul i-a asigurat pe argeșeni că se va implica total pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus.

Vă amintim că în județul Argeș, în această perioadă, sunt mobilizați aproximativ 700 de polițiști, jandarmi și polițiști locali pentru asigurarea unui climat de siguranță publică, prevenirea răspândirii coronavirusului și combaterea fenomenului infracțional de orice gen”. 

(ȘTIREA INIȚIALĂ ORA 14:40)

Control de la cel mai înalt nivel în piața Ceair. Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a fost astăzi în control în cea mai mare piață agroalimentară a Piteștiului, Ceair (Calea București).

Controlul s-a desfășurat ca urmare a aglomerației din ultimele zile din această piață în ciuda epidemiei de coronavirus.

Soare a fost însoțit de subprefectul Adrian Bughiu și de șeful Jandarmeriei Argeș, Gheorghe Lupescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3