930×122 CAPRA 5

accident

(VIDEO) UPDATE: IMPACT VIOLENT. BĂRBAT RĂNIT, MAȘINI AVARIATE

UPDATE: Impact violent. Bărbat rănit, mașini avariate. Deși, în total, în cele 4 autoturisme se aflau 5 persoane, doar un bărbat a fost rănit și transportat la spital, conform ISU Argeș. Este vorba de șoferul care ar fi provocat accidentul, un bărbat de 59 de ani, din municipiul Curtea de Argeș.

Citiți și: Argeș. Dramă în Joia Mare: Doi tineri în floarea vârstei, de 16 și 19 ani, morți!

Potrivit Poliției argeșene, evenimentul rutier s-a produs după ce șoferul unei camionete Dacia nu s-ar fi asigurat când a plecat de pe loc și ar fi intrat cu mașina într-un Audi (condus de un șofer de 27 de ani, din comuna Băiculești), care se deplasa pe direcția Pitești – Arefu.

Ca urmare a impactului, autoturismul Audi a fost proiectat într-un Volkswagen parcat. De asemenea, camioneta a fost proiectată într-un alt autoturism (condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Rătești).

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulație în care au fost implicate 4 autovehicule s-a produs în această dimineață pe strada Albești din municipiul Curtea de Argeș. Un bărbat a fost rănit și transportat la spital. Bărbatul rămăsese încarcerat.

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un altul de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3