Donaris 930 x 122

perchezitii

(VIDEO) UPDATE: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA PROXENEȚI

UPDATE: 7 autoturisme de lux, în valoare de peste 300.000 de euro, aproximativ 100.000 de lei, bijuterii și documente au fost ridicate de polițiști în urma celor 42 de percheziții. 

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

31 de persoane au fost audiate la Poliție. În urma administrării materialului probator, 12 bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 47 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca pe 19 aprilie 2019 să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Percheziții acum în Argeș la proxeneți. La această oră, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunaluul Argeș, fac 42 de percheziții domiciliare în județele Argeș, Ilfov și Vâlcea și în municipiul București, la 18 persoane bănuite de infracțiuni de proxenetism și spălare de bani.

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, din 2014 și până în prezent, suspecții ar fi determinat 21 de femei, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, să practice prostituția, cu scopul de a dobândi foloase patrimoniale. Ulterior, din veniturile obținute ilicit aceștia ar fi achiziționat bunuri imobile și autoturisme de lux.

31 de persoane vor fi duse la Poliție pentru audieri.

La percheziții participă și luptători ai Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Argeș, Vâlcea și Dâmbovița și de la S.I.A.S. București.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din Inspectoratul General al Poliției Române. Vom reveni asupra subiectului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90